ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ KARAOKE…

Το Karaoke έχει κάνει μεγάλο ταξίδι από τις ρίζες του από ένα snack bar στην “Kobe Japan” και έφτασε να μας διασκεδάζει σε όλο τον κόσμο. Η λέξη προέρχεται από το ‘k–ara’ (στα Γιαπωνέζικα ‘’άδειο’’) και το ‘oke’ (συντόμευση του ‘okesutora’ που σημαίνει ‘’ορχήστρα’’)
Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους διασκέδασης…

Υπάρχει ποικιλία στα τραγούδια που μπορείς να διαλέξεις και είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπεις κάποιον να τραγουδάει και να τον χειροκροτούν, άσχετα με τον αν ήταν καλός ή όχι. (Πόσο μάλλον αν είναι φάλτσος…)

Πώς μπορεί να εξηγηθεί γιατί το καραόκε είναι τόσο δημοφιλές; Ίσως θυμάστε σαν παιδί να στέκεστε μπροστά σε έναν καθρέπτη, με μια βούρτσα στο χέρι για μικρόφωνο και να τραγουδάτε σαν κάποιος διάσημος τραγουδιστής.
Δεν θα θέλατε όμως να σηκωθείτε και να τραγουδήσετε π.χ. μπροστά σε όλο το σχολείο, με το φόβο να μην γίνετε ρεζίλι και σας ακολουθεί αυτό σε όλη τη σχολική χρονιά!

Έτσι αυτή η επιθυμία του «σταρ» έμεινε λανθάνουσα μέσα σας μέχρι που βρεθήκατε σε ένα χώρο όπου όλοι γύρω σας τραγουδούν, οπότε μπορείτε να το κάνετε και εσείς. Λίγο το ποτό να χαλαρώνει τις αναστολές σας και λίγο η παρότρυνση τον φίλων σας και βρίσκεστε με το μικρόφωνο στο χέρι να τραγουδάτε. Ο κόσμος σας κοιτάζει και σας χειροκροτεί! Αυτό ήταν! Μπορεί να μην είστε διάσημος, αλλά για μερικά λεπτά αισθανθήκατε έτσι !!!

Σίγουρα κάποιοι το κάνουν γιατί απλά τους αρέσει να τραγουδούν. Κάποιοι άλλοι μπορεί να βγάζουν από μέσα τους κάποια απωθημένα. Όπως και να ‘χει το καραόκε είναι τρόπος διασκέδασης…!

ΤΟ KARAOKE SHOW…

  • Δεν έχει καμία σχέση με διαγωνισμούς τραγουδιού ή με οτιδήποτε παρόμοιο.
  • Δεν μας ενδιαφέρει τι τραγουδάς ή πώς το τραγουδάς. Απλώς πάρε το μικρόφωνο μόνος ή με την παρέα σου και πες το τραγούδι που θέλεις.
  • Μην έχεις άγχος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τους στίχους των τραγουδιών. Προβάλλονται σε οθόνη μπροστά σου!
  • Όλο το πρόγραμμα Karaoke παίζεται σε συνεχή ροή από Computer (και όχι από DVD με διακοπές) και με ειδοποίηση στην οθόνη για το επόμενο karaoke τραγούδι.
  • Το πλεονέκτημά μας είναι ότι διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από τίτλους με Ελληνικά και Ξένα τραγούδια σε μορφή karaoke (ήχος, εικόνα) κρατώντας την ‘’δισκοθήκη’’ μας συνέχεια ενημερωμένη.
  • Η διαδικασία είναι απλή: Από την λίστα των τραγουδιών συμπληρώστε στις κάρτες, το όνομά σας και τους κωδικούς των τραγουδιών που επιθυμείτε να ερμηνεύσετε.
  • Δώσε όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα την παραγγελία σου για το τραγούδι που θέλεις να ερμηνεύσεις… τηρείται… σειρά προτεραιότητας.

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ…

το Karaoke είναι για όλες τις ηλικίες και για όλες τις φωνές. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση. Εσείς απλά διαλέξτε το τραγούδι. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς για αξέχαστες βραδιές με πολλή διασκέδαση… Σας υποσχόμαστε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη τραγούδι, χορό και πολλές εκπλήξεις.

★ ★ ★

Δημοσίευση :