Που θα τα πιείτε και θα… πείτε κι ένα τραγούδι?

Οι διοργανώσεις των καραόκε έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν χώρα αρκετά χρόνια τώρα και πλέον έχουν καθιερωθεί ως θεσμός κι έχουν εξελιχθεί στη συνήθεια που έγινε λατρεία!

https://slovenska-lekaren.com/propecia-predaj/

Ας μην γελιόμαστε! Όλοι μας κρύβουμε το ψώνιο του τραγουδιστή και πιστεύουμε ότι είμαστε λίγο καλύτεροι ερμηνευτές από τον διπλανό μας. Γι’ αυτό το χειμώνα λοιπόν, τα καραόκε nights στην πόλη της Καλαμάτας είναι οι καλύτερες προτάσεις εξόδου με πρωταγωνιστές εσάς. Σας περιμένουν με μια πλούσια λίστα από χιλιάδες τραγούδια, ελληνικά και ξένα, που θα σας ξεσηκώσουν και σίγουρα δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Σε ποιο σημείο της πόλης θα συνδυάσετε το ποτό σας και το μεράκι σας για το τραγούδι;

Οι βραδιές ξεκινούν τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη 2022 με σταθμό το Brooklyn Live Stage* στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας και συνεχίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Η είσοδος είναι ελεύθερη και το κέφι αρχίζει από τις 21:30 και ύστερα.
Σας προκαλούμε λοιπόν να ανεβείτε και εσείς στο “Stage” και να πείτε και ένα τραγούδι, από pop και λαϊκά μέχρι «διαμάντια» που ακούστηκαν στο reality show, Fame Story, the Voice κ.α. Η συνέχεια εγγυάται είτε γέλια μέχρι δακρύων είτε επιφωνήματα θαυμασμού, ανάλογα με το ταλέντο και τη διάθεσή σας.

Τι είναι σημαντικό στο καραόκε; Η διασκέδαση είναι ο κύριος στόχος του καραόκε.
Ετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες τραγουδιού με την ομάδα της Art Karaoke.

Αν είστε φίλοι του είδους, εγγραφείτε στο παρακάτω προφίλ και ακολουθήστε την ομάδα μας, www.facebook.com/karaokekalamata …και το μουσικό ταξίδι ξεκινάει!!!

► MyLinks: www.mylinks.gr/artkaraoke

► ΛίσταΤραγουδιών Karaoke: www.artkaraoke.gr/digital-songbook
* Γίνετε μέλη στη σελίδα μας και βρείτε τα επόμενα πάρτι μας.

► Facebook Profile: Artkaraoke Kalamatas

Δημοσίευση :